Op een goede manier uw gootsteen ontstoppen

Met de beste ontstoppingsdienst

Z

24/7 Bereikbaar

Z

Tevreden klanten

Z

1 Maand garantie op werkzaamheden

Z

Zachte tarieven

Z

Meer dan 20 jaar ervaring met verstoppingen

Bel voor een afspraak:

085 800 07 46

Water in wasbak wat niet weg wil? Gootsteen verstopt! En nu?

Wil het water in wasbak niet wegspoelen en heeft u alles al geprobeerd? Grote kans dat uw gootsteen verstopt is. In deze situatie bieden wij van Ontstoppingsvrij bieden u professionele hulp aan. Met onze jarenlange ervaring en fijne werkervaring kunnen wij uw verstopte gootsteen binnen no-time oplossen!

Direct af van die nare verstopping in uw gootsteen? Maak een afspraak en we helpen u zo snel mogelijk van uw verstopping af!

Zelf uw gootsteen ontstoppen? Probeer dit eens!

Voordat u ook maar begint met het ontstoppen van uw gootsteen is het slim om goed te analyseren wat er precies verstopt is. Onze professionals doen dit uitvoerig en proberen op deze manier precies te achterhalen wat er mis is met de gootsteen. Na dit korte onderzoek gaan ze direct aan de slag met het ontstoppen van uw gootsteen. Dankzij de fijne werkwijze zal er nauwelijks rommel of geluid gemaakt worden. Alles verloopt soepel en snel!

Daarnaast geven we u ook nog enkele tips over hoe u een verstopping in de toekomst kunt voorkomen.

Service & Kwaliteit

Nu denkt u misschien waarom zou ik hier mijn verstopping laten regelen? Dat is een goede vraag en om deze te beantwoorden, hebben we hier een overzichtelijk rijtje van al onze services en wat wij u te bieden hebben:

  • 24/7 Bereikbaar
  • Erg tevreden klanten:
  • Meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van verstoppingen
  • 1 Maand garantie op werkzaamheden
  • Zachte tarieven

 

Zo gaan wij te werk

Een gootsteen ontstoppen kan een hoop rommel en werk opleveren. Het is dan ook handig om iemand in te schakelen die precies weet wat hij/zij doet zodat dit wordt voorkomen. Wij zorgen er dan ook voor dat er geen grote rommel ontstaat, veel geluid gemaakt wordt of dat we urenlang bezig zijn met de gootsteen.

Snel weer de gootsteen kunnen gebruiken? Dankzij onze professionals is het klusje zo geklaard!

De kosten van het verhelpen van verstopte gootsteen

Bij het ontstoppen van uw gootsteen hanteren wij een starttarief van €35,- . Bij aanvang analyseren we het probleem en maken we een uitgebreide offerte op. Pas na akkoord gaan we van start.

Wilt u geen last meer ervaren van uw verstopte gootsteen? Maak een afspraak bij ons en dan zorgen we dat uw gootsteen snel ontstopt is! Ook kunt u bellen voor advies en/of informatie over uw gootsteen en hoe deze door uzelf te ontstoppen is.

Bij vragen of voor meer informatie kunt u ons ook altijd bellen.

Bel voor een afspraak:

085 800 07 46

DIENSTEN

Onze dienstverlening

Alles in uw huis

Of het nou uw WC, douche of keuken is, onze monteur heeft het probleem razendsnel verholpen zodat u verder kunt gaan met uw dag.

Alles op de zaak

Ook als u een riool probleem op de zaak heeft komen we u graag helpen. Onze monteur komt snel ter plaatse, uiteraard met een BTW factuur.

uitstekende support

Heeft u een vraag, is de verstopping terug of wilt u een klacht indienen? Wij zijn 24/7 bereikbaar om u bij al uw problemen te ondersteunen.

boek direct een afspraak

 Snel en gemakkelijk weer ontstoppingsvrij

spoeddienst

Is uw afvoer of riool verstopt? Dan zijn wij de oplossing. 24 uur per dag, 7 dagen in de week staan onze monteurs voor u klaar. Of het nu gaat om een verstopte wc, gootsteen, doucheputje etc. onze monteurs lossen het probleem voor u op.

Ontstoppingen

De meest voorkomende verstoppingsproblemen zijn die in de wc, douche, gootsteen, wasbak, wasmachine en vaatwasser. Het is vaak lastig in te schatten wat de kern van het probleem is en daarnaast is het ook nog een smerig klusje.

thuis of op de zaak

Daarbij geven onze monteurs advies om afvoer en riool verstoppingen te voorkomen in de toekomst. Ook bij dringende afvoer en riool problemen staan onze spoed monteurs dag en nacht voor u paraat. Wij helpen particuliere en zakelijke klanten.

Heeft u nog vragen?

Wellicht heeft u nog vragen over onze diensten? In dit geval kunt u ons altijd bellen voor meer informatie. Ook voor het maken van een afspraak kunt u hier online gemakkelijk uw afspraak plannen.

Call Now ButtonAfspraak maken